Thursday, February 17, 2011

Sovmorgon

Eftersom Anna piskat iväg mig till universitetet tidigt varje morgon denna vecka (Bless you Anna, du har en slö kompis...) tog jag sovmorgon idag. Kan tilläggas att jag först vaknade tjugo i åtta, samma tid som jag gått upp hela veckan. Det finns hopp även för mig, vi behöver inte prata om att jag sen somnade om och vaknad, eh, efter tolv.

Jag tänkte börja med min PM idag, och jag är semipeppad, kan man säga. Som vanligt när jag har saker att göra så kommer jag göra helt andra saker. Tänkte börja städa igår, men i vanlig ordning satt jag mest och sneglade lite på bergen med skit som jag bor ihop med, och avslutade kvällen med att para ihop mina strumpor. Fyra udda jävlar! De är inte ens lika så jag kan använda dem ihop. Funderar på att göra det ändå, bara för att jag kan.

Det förvånar mig vilket enormt kaos jag kan leva i, med tanke på att jag egentligen inte står ut med att det är ostädat. Jag går runt här och lider, kvider och otrivs när det inte är rent och organiserat, men det är ju jobbigt att städa va...

Fia fyller år idag också, och imorgon är det fest.Tacka högre makter att jag börjar sent på lördag...

5 comments:

  1. Beautiful blog!Please follow me back!

    ReplyDelete
  2. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz boring

    ReplyDelete
  3. I simply adore your art! Everything looks so rich and beautiful. You gave me some great ideas on where to go to find stuff. Looks great.

    ReplyDelete
  4. lunette rayban Tres heureux avec le produit - la qualite beaucoup plus elevee que ce que j'attendais et surpris c'est la qualite aussi elevee que des lunettes de soleil pas cher un reels.

    lunettes pas cher Ressemble a un champion!

    ray ban lunettes de soleil Notre chihuahua eu cela comme un cadeau quand les cow-boys finalement une victoire play-off! Il a l'air beau en elle soooo-un vrai champion! Papa etait sooo fiers! =)

    ReplyDelete